West-Vlaamse steden en gemeenten breiden samen hun regenboogbeleid uit

11/10/17 om 15:57 - Bijgewerkt om 15:57

Vandaag, op International Coming Out Day, starten meer dan de helft van de West-Vlaamse steden en gemeenten met een uitgebreid beleid rond holebi- en transpersonen. Maar liefst 34 van de 64 gemeenten engageerden zich daartoe op het congres 'Lokaal Regenboogbeleid' van Rebus Regenbooghuis West-Vlaanderen. Nog een tiental andere West-Vlaamse steden en gemeenten hebben de intentie om dit nog te doen.

Op het congres ondertekenden de steden en gemeenten symbolisch het West-Vlaamse regenboogcharter. Met deze ondertekening maken meer dan de helft van de West-Vlaamse steden en gemeenten hun engagement officieel om zich verder in te zetten voor de noden en behoeften van hun holebi- en transinwoners. Aan de ondertekening was ook een congres verbonden, waar alle Vlaamse steden en gemeenten welkom waren om bij te leren en uit te wisselen hoe ze het best aan de slag gaan met een lokaal r...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!