Wereldrecord piratenbootzitten van Sam Clauw levert prijs op voor Bellewaerde

Redactie KW

Bellewaerde won op de uitreiking van de Diamon ThemePark Awards ook de prijs voor het park met de beste dienstverlening in België.

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de award gewonnen voor het ‘park met de beste dienstverlening in België’. De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de Belgische & Nederlandse pretparken. De awards worden uitgereikt op basis van onlinestemmen en een vakjury. Zo’n 45.000 mensen bracht hun stem uit. De vakjury is samengesteld uit pretparkfans uit België en Nederland die minstens 20 parken per jaar bezoeken en dus echte pretparkspecialisten zijn.

Leukste actie van een fansite

Naast de dienstverlening, viel ook een stunt in de prijzen. Een jaar geleden kondigden Sam Clauw en Bellewaerde de start van een wereldrecordpoging aan. Wat niemand voor mogelijk hield, werd door Sam Clauw met onvoorstelbaar gemak gepresteerd : 52 uur piratenbootzitten voor het goede doel. Bellewaerde is dan ook bijzonder fier dat deze actie verkozen is als ‘Leukste actie van een fansite’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier