Waregemse horecazaken dicht tijdens kwartfinale? Niet allemaal!

06/07/18 om 06:36 - Bijgewerkt op 05/07/18 om 09:11

Gezellig tafelen onder bomen tijdens de match van de Rode Duivels tegen Brazilië nu vrijdagavond? Dat kan alvast bij Hobo's waar je in de tuin de wedstrijd kunt meebeleven terwijl je een menu bestelt. Dergelijk gelegenheidscomfort en zo'n voetbalservice is lang niet evident in een restaurant waar de klanten normaal gezien in besloten gezelschap aan tafel genieten van één of meer gerechten van de kaart.

"Eerst hadden we er niet aan gedacht om de klanten te laten genieten van het WK-voetbal van de Rode Duivels", legt zaalverantwoordelijke Frederiek Vandenberghe uit. "Voor een restaurant is dat ook niet zo vanzelfsprekend. Maar voor ons begon het eigenlijk allemaal met de wedstrijd van de Hazard&co tegen de Engelsen. Wij kregen in de loop van die dag een telefoontje van een klant die een tafel voor zestien persoon wou reserveren. Maar hij had wel een uitdrukkelijk vraag: of het gezelschap samen naar het voetbal kon kijken bij ons. In het andere geval zou hij afzeggen en eventueel ergens anders gaan waar ze wel de match konden volgen. Ik vond dat zoiets niet kon en dat wij de gelegenheid moesten aangrijpen om het WK-voetbal bij Hobo's toe te laten. Diezelfde dag contactee...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!