Waar naartoe op oud en nieuw: stilte, dansen in stijl of toch maar hip hop? Kortrijk heeft voor elk wat wils

31/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 29/12/17 om 09:22

Wie zich rustig wil voorbereiden op het nieuwe jaar kan terecht bij Michiel Debel. Hij begeleidt op zondagnamiddag 31 december een stille wandeling in Kortrijk. Acht Vlaamse steden staan op hetzelfde moment stil bij het voorbije jaar en maken de symbolische oversteek naar 2018. Met het nieuwe Réveillon en 'New Years Eve @ De Stroate' is er ook voldoende ruimte om te feesten.

Op de laatste dag van het jaar de stilte opzoeken, het is niet iets waar de meesten zullen aan denken. Terwijl velen in de uren voor eindejaarsavond nog boodschappen inslaan, op cadeautjes jagen of reeds in de potten roeren, nodigt Michiel Debel samen met het Thimotheus-project uit om deel te nemen aan een stiltewandeling. Timotheus-Intuïtie vzw is een erkende Vlaamse vormingsinstelling die zich toelegt op intuïtieve ontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijke groei en levensverdieping.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!