"Waar bouwen ze nu zulke lelijke gedrochten op de zeedijk?"

11/01/19 om 11:51 - Bijgewerkt om 13:03

Elsie Achtergaele, de dame die een dienstgebouwtje van de parking onder de zeedijk voor haar appartement krijgt, blijft erg verbolgen. "Ze zeggen dat ik geen bezwaar heb ingediend. Wij hebben meteen gereageerd! Maar ik kon geen bezwaar indienen, ik heb nooit realistische plannen gezien."

Voor het appartement van de ouders van Elsie Achtergaele aan de Albert I-promenade in Oostende verschenen de voorbije weken twee betonnen dienstgebouwtjes van de ondergrondse parking, die er in aanbouw is. Het een is een liftuitgang, het ander bevat aan- en afvoerbuizen voor de verluchting. De werken werden stilgelegd omdat dat laatste gebouwtje te hoog is volgens de vergunning en omdat de ventilatieroosters niet op het dak, maar in de zijkant zitten. Maar het grootste probleem voor Elsie is gewoon dat de gebouwtjes er staan. "Heel wat buren maken ook bezwaar, maar wij zitten op het ge...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!