VTI Waregem in diepe rouw na overlijden leraar, vlaggen aan school hangen halfstok

10/01/19 om 09:41 - Bijgewerkt om 13:03

Het nieuwe jaar is voor het VTI in Waregem bijzonder slecht gestart. Leraar David Cocquyt (39) verongelukte na de eerste schooldag maandag met zijn scooter op weg naar zijn huis in Zingem. "De verslagenheid om dit zoveelste drama in onze school is heel groot", zegt directeur Rik Desmet van het VTI.

Alle leerkrachten en het directieteam van het VTI in Waregem waren maandagavond nog samengekomen. Elk jaar doen ze dat, na de eerste schooldag van het nieuwe jaar. Tijdens die traditionele nieuwjaarsontmoeting stond directeur Rik Desmet in zijn speech nog even stil bij de vele overlijdens die de school de voorbije jaren meemaakte. Zo overleed vorig jaar nog een leerling bij een verkeersongeval en moest de school ook afscheid nemen van technisch adviseur Philip Vermoere, die in oktober overleed na een slepende ziekte. Dat er zich luttele uren nadien opnieuw een drama zou afspelen dat de school opnieuw in een diepe rouw zou onderdompelen, kon niemand toen vermoeden.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!