Vrouw uit Snaaskerke wint exotische reis dankzij Kursaal Oostende

Brenda is dolgelukkig met de prachtige prijs. © MF
Redactie KW

Brenda Lanckriet uit Snaaskerke heeft de ‘Destination Unknown’-wedstrijd van Kursaal Oostende gewonnen.

Afgelopen zomer organiseerde Kursaal Oostende een wedstrijd waarbij de bezoekers konden gokken op de zomermusical van volgend jaar. Met het juiste antwoord ‘Flashdance The Musical’ kwam Brenda Lanckriet uit Snaaskerke als winnares uit de bus. Er waren meer dan 2.000 deelnemers.

Ultieme gok op de zomershow van 2018

De zomershow van 2017 was nog niet gedaan of de bezoekers konden al tickets kopen voor de show van volgende zomer in het Kursaal. Op dat moment was die echter nog onbekend. De ticketkopers moesten in ruil voor een fikse korting wel nog even geduld uitoefenen om de uiteindelijke show te weten.

Kursaal Oostende koppelde er een ‘Destination Unknown’-wedstrijd aan vast. De bezoekers konden een formulier invullen met hun ultieme gok op de zomershow van 2018. De prijs was een onbekende bestemming uit het reisaanbod van TUI. Uit de meer dan 2.000 unieke deelnames antwoordde iets meer dan vijf procent van de deelnemers het juiste antwoord: Flashdance The Musical.

Gouden tip van dochter Sofie

Brenda Lanckriet werd door een onschuldige hand als uiteindelijke winnares gekozen. Ze kreeg naar eigen zeggen een gouden tip van haar dochter Sofie. “Tijdens de musical Footloose hadden we meteen tickets gekocht voor volgend jaar zonder dat we de show kenden. We komen elke zomer kijken en dan heb je wel vertrouwen in de keuze. Na wat opzoekingswerk thuis kwamen we uit bij Flashdance The Musical en hebben onze kans gewaagd. We zijn dolgelukkig met deze prachtige prijs”, aldus Brenda.

“We strikken deze keer niet alleen een première voor België, maar het is ook de eerste keer dat Flashdance, The Musical op het Europese vasteland zal te zien zijn. We zijn bijzonder trots dat we dergelijke grote producties naar Oostende kunnen halen”, aldus voorzitter Johan Vande Lanotte. In totaal zijn er 14 shows in Kursaal Oostende van Flashdance en dat van 24 juli tot 5 augustus 2018.

De voorstelling wordt gebracht in de originele Engelstalige versie. Er worden vertalingen voorzien via projecties en televisieschermen in het Nederlands en het Frans. De ticketprijzen variëren van 44 tot 69 euro.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier