Vrij Anzegems Theatergezelschap maakt het bont

Het verhaal speelt zich af in een bontwinkel op de derde verdieping van een appartement. Op de foto: Leentje Devogelaere, Guido Van heeke, Peter Somers, Stefaan Devogelaere, Pascal Cypers, Bianca Prajanowa, Tine Busquart, Stefanie Algoet, Marouschka Sinnesael, Jessica Van Heeke en Carlo Defoor. © XC
Redactie KW

‘t Vrij Anzegems Theatergezelschap pakt uit met een nieuwe theatervoorstelling. Het stuk speelt zich af in de bontwinkel, waarvan de eigenaar een verborgen relatie heeft wat voor allerlei perikelen zorgt.

‘t Vat staat op de planken op vrijdag 19 en 26, zaterdag 20, 27 en zondag 21 oktober. Het stuk speelt zich af in de bontwinkel, de eigenaar mijnheer Botergat heeft een verborgen relatie en wil een bontmantelschenken aan haar. Maar zijn vrouw komt te vroeg terug van haar reis. Plots staat ook de echtgenoot van de maîtresse aan de deur en gaan de poppen aan het dansen. De regie is in handen van Stefaan Devogelaere, hij speelt ook Charlie Delanghe.

“Het is onze 17de klucht, mensen mogen zich verwachten aan veel humor, ze zullen van de ene verrassing in de andere vallen”, vertelt Stefaan. Pas recent werd het decor gemaakt door het decorteam. “Het is het eerste jaar dat we zo snel klaar zijn, maar het is dan ook een eenvoudig decor. Het is een bontwinkel op de derde verdieping van een appartement. De aankleding zelf was niet eenvoudig, we moesten op zoek naar heel wat bontmantels.” (XC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier