Voortaan met UitPAS naar KV Oostende

Schepen Bart Plasschaert (links) en Diego Rosseel van KV Oostende zijn blij dat KVO de 60ste partner is van de UitPAS in Oostende. © HH
Redactie KW

Vanaf volgend seizoen stapt KV Oostende in de UitPAS, een vrijetijdspas met in Oostende al meer dan 8.700 pashouders. Je kan punten sparen voor een gratis ticket of een gesigneerde voetbal.

KV Oostende is de 60ste partner van de Oostendse UitPAS. De pas wil mensen stimuleren om aan vrijetijdsactiviteiten deel te nemen. Naast een financiële korting voor mensen in armoede, kunnen alle houders ook punten sparen als ze aan activiteiten deelnemen en zo genieten van leuke voordelen.

Gesigneerde bal

Alle mensen met een UitPAS die een ticket kopen voor een thuismatch van KVO, zullen een punt kunnen sparen aan de spaarzuil in de Fanshop. De punten kan je inruilen voor een gratis ticket (15 punten), een gratis ticket bij aankoop van een ander ticket (10 punten) of een gesigneerde bal (30 punten).

8.700 mensen hebben al een Oostendse UitPAS, waarvan 7.000 Oostendenaars. 31% daarvan heeft een kansenstatuut en betaalt slechts 20% van het basistarief om naar voorstellingen en actviteiten te komen. Dat tarief geldt nu dus ook voor tickets voor de thuismatchen van KVO, niet voor abonnementen.

Communitywerking

“KV Oostende wil zijn maatschappelijke impact zo positief mogelijk uitspelen”, aldus verantwoordelijke community en administratie Diego Rosseel van KVO. “Wij zijn er trots op de 60ste partner van de UitPAS te zijn. Onze communitywerking telt al 30 projecten, waaronder ook de rolstoeltoegankelijkheid van het stadion. Wij besteden daar 50.000 euro per jaar aan. We willen onze slagkracht ten goede gebruiken.”

(HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier