Voor het eerst livestreaming van een concert in de Spikkerelle naar de woonzorgcentra in Avelgem

© (Foto GB)
Redactie KW

Door de samenwerking van de seniorenraad met de dienst jeugd en cultuur bracht woensdagnamiddag in de Spikkerelle, de zangeres Jackobond de grootste hits van Marva.

Het was een namiddag vol nostalgie en sfeer. Uniek aan dit concert, er was livestream naar beide Avelgemse rusthuizen, Sint-Vincentius en Ter Meersch. ” Dit is een prachtig initiatief, zoals je ziet zijn de bewoners mee met de sfeer, aan applaus ontbreekt het hier niet, dit smaakt naar meer”, aldus Veerle Beyaert directrice WZC Ter Meersch. Ook de 90-jarige Cecile Casiers was in haar element. “Nog niet zo lang geleden zou ik nog naar de Spikkerelle zelf geweest zijn. Maar met mijn leeftijd is het nu goed dat we dit kunnen meevolgen vanuit onze zetel. Ik vind het mooi, precies of we erbij zijn”.

Tijdens de pauze kregen de rusthuisbewoners zelfs de kans om rechtstreeks enkele vragen te stellen aan Jackobond. Zowel in de Spikkerelle als in de woonzorgcentra konden de organisatoren vaststellen dat het evenement een groot succes was.

(GB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier