Vlamertinge kermist van vrijdag 11 tot en met zondag 13 mei

Redactie KW

Het kermiscomité zorgt vanaf vrijdag 11 mei voor een goed gevuld kermisprogramma. Het kermisweekend wordt op gang getrokken op vrijdag 11 mei met een optreden van Jan Wuytens en muzikanten.

Om 20 uur vindt in het OC de prijsuitreiking van de kermiswandelzoektocht plaats. Aansluitend volgt de karaokewedstrijd ‘Vlamertinge got Talent’ met DJ Jimi. Zaterdag 12 mei vanaf 9 uur vindt het tweede kermis- en zaalvoetbaltornooi plaats in het OC. Acht ploegen strijden om de wisselbeker. De toegang is gratis. Van 14.30 tot 16 uur is er kindernamiddag met clown Christoon. De clownshow zit vol grappige situaties, mooie muziek en kinderanimatie. Gratis toegang en ook de ouders zijn welkom.

Vanaf 19 uur wordt iedereen uitgenodigd op de barbecue met keuze uit zeven soorten vlees, groente- en fruitbuffet. Volwassenen betalen 17 euro, kinderen tot 10 jaar 10 euro. Kaarten zijn te koop bij het bestuur van het kermiscomité of via sabinegoud@hotmail.com.

Aansluitend is er kermisambiance met DJ Dimi die voor de muzikale omlijsting zorgt. Op zondag 13 mei vanaf 14.30 uur vindt de tweede katteknippeling plaats op het Kerkplein. Deelnemen kan vanaf 16 jaar en deelnameprijs bedraagt 5 euro. Inschrijven bij vishandel Rik en Nele of bij de bestuursleden van het kermiscomité.

Op de foto: het kermiscomité met Tine Verstraete, Maaike Clauw, Sabine Goudeseune, Nele Coeman en Yeannick Deberdt bij de kruik die gebruikt wordt voor de katteknippeling. Philippe Derudder en Patrick Hanot waren verontschuldigd. (Foto EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier