Vijfse Gezinsbond pakt uit met tweedehandsbeurs voor kinderartikelen

Enkele leden van de Gezinsbond met Anny Vanderbauwhede, Anne-Marie Busquart, Stephanie Bettens, Vera Lasuy en Dirk Feys. (Foto IVD)
Redactie KW

Zaterdag 9 juni zal het weer storm lopen in de sportzaal van de stedelijke basisschool voor de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond. Het blijft na twaalf edities nog altijd één van de toppers op het jaarprogramma.

“De hype rond die tweedehandsbeurzen is misschien een beetje aan het wegebben, maar wij mogen zeker nog altijd niet klagen over de belangstelling en dit zowel wat de verkopers als de kopers betreft”, vertelt verantwoordelijke Stephanie Bettens. “Waar wij vroeger onze inschrijvingen meestal vroegtijdig moesten afsluiten, valt het ook op dat de verkopers vooral later inschrijven. Zo kreeg ik vorige week nog een groot aantal mails van geïnteresseerden en de sportzaal en de overdekte speelplaats van de stedelijke basisschool zullen dan ook mooi vol staan met tweedehandsartikelen voor kinderen.”

“Wij bieden iedereen een verzorgde stand aan”

“Heel bewust beperken wij ons tot kinderartikelen en die gaan meestal vlot van de hand”, aldus Stephanie Bettens. “Wij bieden iedereen een verzorgde stand aan en de deelnemers kunnen in de voormiddag hun kinderkledij, kinderboeken, speelgoed, babyspullen en allerhande artikelen voor kinderen en jongeren tot 16 jaar uitstallen. Voor alle fietsen en kinderwagens voorzien wij een afzonderlijke plaats, waar iemand van ons bestuur toezicht zal houden. De verkoop start om 13 uur en eindigt om 16 uur. De toegang tot de beurs is gratis, maar uiteraard is iedereen ook welkom in onze bar voor een drankje, koffie met taart of een belegd broodje. Nog even meegeven dat wie thuis nog een pamperoverschotje liggen heeft, dat gerust mag meebrengen. Wij bezorgen het dan wel aan de Pamperbank Waregem.” (IVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier