VIDEO Winkelkar-race in Dentergem dankzij Unizo

Redactie KW

De winnaars van de eindejaarsactie, die georganiseerd werd door Unizo, zijn bekend.

Het is de eerste keer dat Unizo Groot-Dentergem een eindejaarsactie in elkaar stak. Tijdens de actie van vier weken spaarden de deelnemers voor een volle spaarkaart. Er staken verschillende prijzen in de prijzenpot. Zo werden er Dentergem-bonnen uitgedeeld van 100 euro, van 50 euro en van 25 euro, verdeeld over de eerste drie weken van de actie.

In de laatste week van de actie werden alle volle spaarkaarten in één pot gegooid en werd de hoofdwinnaar bekend gemaakt. In het totaal telde de organisatie 289 volle spaarkaarten. Een succes volgens de organisatie.

Koppel Marleen en Jacques is hoofdwinnaar

De hoofdwinnaar is het fiere koppel Marleen Vanbrabant en Jacques Spiessens uit Markegem. Zij werden uitgenodigd naar supermarkt Obelix langs de Wontergemstraat. Daar mochten zij hun eigen winkelkar vullen met producten die zij wilden. Ze maakten er een echte winkelkar-race van.

https://www.youtube.com/watch?v=0zo6ygrxCjM

Marleen en Jacques liepen 2 minuten tussen de winkelrekken door, en kwamen terug met een bomvolle kar. In de kar was er vanalles terug te vinden, zoals koffie, snoepgoed, koeken, dozen waspoeder, vaatwastabletten… Aan de kassa werd het aangekochte bedrag berekend: men kwam aan 246 euro. De prijs dat het koppel gewonnen heeft, bedraagt 500 euro. Het verschil krijgt de winnaar verdeeld in geschenkbonnen.

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier