VIDEO The Church maakt bezoekers warm met muziek in Heule

© TV
Redactie KW

The Church in Heule was deze avond de ‘place to be’ voor de muziekliefhebber van het hardere genre. De unieke setting leunde zich niet alleen naar een gotische atmosfeer, maar lichtte tal van bezoekers in het duister onder de rode gloed van led-lampen. Dit creeërde meteen de warme sfeer die Music For Life verwacht.

Hoofddoel van deze avond was echter niet alleen de muziek, maar ook het goede doel belichten en verademen, namelijk CDV Aura, onderdeel van vzw Oranjehuis. “Meestal worden acties georganiseerd voor een goed doel, deze avond organiseren wij de actie voor onze eigen dienst. We hebben een nakende verhuis en het is dan ook belangrijk dat CDV Aura kan gehuldigd worden in een mooi en stevig gebouw. Samen met onze sponsors en steunfiguren hebben we hier heel lang naar toe gewerkt“, vertelt Lenny ons. “Zowat vijftig procent van de spelende bands deze avond wordt begeleidt door CDV Aura, we vonden het dan ook belangrijk dat we hier een goede match in konden vinden.”

https://www.youtube.com/watch?v=X4FckRkdsA4

Het evenement werd getrokken door subgroep Aura, maar wordt geruggesteund door vrijwilligers verspreid over vzw Oranjehuis, waarmee de hechtheid van de groep benadrukt wordt. Het is voor de organisatie de eerste maal dat ze een dergelijke benefietavond organiseren, maar ze staan er voor open om het volgend jaar opnieuw te organiseren en alle kleine defaults van vandaag weg te werken.

Organisatoren Lieselot Dalewyn en Lenny Naert.
Organisatoren Lieselot Dalewyn en Lenny Naert.© TV

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier