VIDEO Mannequin Challenge tijdens jaarlijkse nieuwjaarsdrink in Kuurne

07/01/18 om 13:14 - Bijgewerkt om 19:14

Net geen 800 Kuurnse inwoners hebben afgelopen zondag de jaarlijkse volksreceptie aangeboden door het gemeentebestuur en het Gemeentelijk Feestcomité bijgewoond op het marktplein.

VIDEO Mannequin Challenge tijdens jaarlijkse nieuwjaarsdrink in Kuurne

Ook dit jaar had burgemeester Francis Benoit gezorgd voor een nieuwe uitdaging voor alle aanwezigen. In navolging van de langste kus in 2016 en de haka in 2017 werd er dit jaar geopteerd voor de Mannequin Challenge. Een uitdaging waarbij alle aanwezigen één minuut lang stil in dezelfde houding dienden te blijven staan terwijl enkele vrijwilligers alles filmden. Na de uitdaging konden de aanwezigen opnieuw naar hartenlust aanschuiven aan de diverse kraampjes die opgesteld stonden op het marktplein.

(BRU)

Mannequin challenge volksreceptie

Kuurne zou Kuurne niet zijn zonder uitdaging. Deze middag organiseerde de gemeente en het gemeentelijk feestcomité de #mannequinchallenge tijdens de volksreceptie. Geniet je mee? Ezelsfeesten Kuurne

Geplaatst door Gemeente Kuurne op zondag 7 januari 2018

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!