VIDEO In Plopsaland solliciteer je op de bloemenmolen, de glijbaan of in het ballenbad

13/02/18 om 16:08 - Bijgewerkt om 16:07

Ook dit jaar kiest Plopsa De Panne voor opmerkelijke sollicitatierondes. Sollicitanten krijgen de kans om de nodige portie 'funfactor' te bewijzen op een van de vele attracties.

De sollicitatiespeeddates op de houten achtbaan Heidi The Ride van afgelopen jaar waren een schot in de roos. Gezien de vele positieve reacties, zowel van sollicitanten als van diverse specialisten en arbeidsbureaus, besloot Plopsa om opnieuw sollicitaties af te nemen in een unieke pretparkomgeving. "Dit jaar organiseren we de gesprekken in Mayaland, de indoorzone in Plopsaland De Panne die de hele krokusvakantie geopend is. Sollicitanten kunnen onze recruiters trachten te overtuigen tijdens een gesprek op de bloemenmolen, de glijbaan of zelfs in het ballenbad", vertelt HR-directeur Niko Parmentier.

"Het grote voordeel hiervan is dat het allereerste contactmoment op een bijzonder vlotte en ontspannen manier verloopt, heel anders dan in een formeel kennismakingsgesprek. Op die manier leren we de sollicitanten echt kennen én weten we zeker dat ze over de nodige dosis funfactor beschikken."

Plopsa De Panne nog op zoek naar 1.750 jobstudenten

"Plopsa staat niet stil en is hierdoor continu op zoek naar nieuwe profielen. Momenteel staan er nog heel wat vacatures open. Hierbij gaat het deels over vaste functies, maar vooral over seizoenmedewerkers en in de eerste plaats over jobstudenten", aldus HR-directeur Niko Parmentier. "Zo zijn we voor Plopsaland De Panne en het waterpark Plopsaqua nog op zoek naar maar liefst 1.750 jobstudenten."

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!