VIDEO Dancefestival Hype-O-Dream in Waregem barst uit zijn voegen

Redactie KW

Zaterdagnamiddag was het niet alleen puffen geblazen voor de slag om de derde of vierde plaats op het WK. In Waregem vond ook de vijfde editie van Hype-O-Dream plaats. Het dancefestival groeide van 4.500 bezoekers in 2013 naar liefst 22.000 bezoekers dit jaar.

Op de plaats waar naar goede gewoonte Waregem Koerse plaatsvindt en het uitkijken is naar gekke hoeden en BV’s, werd het zaterdag vooral een jacht op de beste dansmoves en mooiste outfits.

VIDEO Dancefestival Hype-O-Dream in Waregem barst uit zijn voegen

De aandacht voor de Rode Duivels bleek wat minder dan op andere festivals maar Kurt, Kathleen, Moreen en Nico zaten toch op een Belgische zitzak. “We hebben uiteraard naar het voetbal gekeken. Het is dan ook super dat ze dit hier hebben uitgezonden op groot scherm. Straks plooien we gewoon onze luchtzak op en verplaatsen we ons richting de main stage”, laat Kathleen met een glimlach weten.

VIDEO Dancefestival Hype-O-Dream in Waregem barst uit zijn voegen

Door de aanhoudende droogte lag het terrein er wel bij als een dorre vlakte. Vele bezoekers zullen door het stof een stukje bruiner naar huis gegaan zijn, al leek dat niemand te deren. Ook Lisa, Frauke, Elise, Alessandro, Jo, Maurits, Manon en Cilia niet. “We wisten zelfs niet dat er zoveel stof lag tot je ons zei naar onze voeten te kijken. We vinden het zelfs cool dat onze voeten knalwit zijn terwijl de rest van ons lichaam eindelijk eens bruin lijkt te zijn. Misschien moeten we snel nog een fotoshoot doen”, knipoogt ze.

(TVK – foto’s/video TVK)

https://www.youtube.com/watch?v=j5aHpN8un5s