Verdacht overlijden in Rumbeke is een misdrijf

Het appartementsgebouw waar de man woonde. © Jos Bogaerts
Redactie KW

Het parket van West-Vlaanderen bevestigt dat het verdacht overlijden in Rumbeke van vrijdag 2 februari een misdrijf is. Een 59-jarige man werd toen levenloos in zijn appartement in de Schaapbruggestraat aangetroffen.

Vrijdag 2 februari werd in zijn appartement langs de Schaapbruggestraat in Rumbeke het lichaam van B.V. (59) aangetroffen. Hij was op dat moment al vijf dagen overleden, maar het duurde nog een kleine week vooraleer de werfinspecteur bij Telenet gevonden werd.

Toen de man enkele dagen niet op zijn werk verscheen, begonnen enkele collega’s zich zorgen te maken. Hij voerde zijn job als werfinspecteur met veel toewijding uit, maar reageerde niet meer op telefoontjes en ook zijn dochter en zoon konden de man maar niet bereiken. Zijn wagen stond voor het appartement geparkeerd, maar de man zelf gaf maar niet thuis.

De politie trof in de slaapkamer het levenloze lichaam aan en voerden uitgebreid onderzoek. Nu staat vast dat B.V. in verdachte omstandigheden is gestorven: het gaat om een misdrijf. In het kader van het onderzoek wordt momenteel geen extra informatie gegeven.

B.V. zelf had een erg gesloten leven en contact met de buren was er amper, valt in de omgeving te horen.

(PVH/JB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier