'Van 't beste in de Westhoek' maakt komaf met vooroordelen

29/12/17 om 14:57 - Bijgewerkt om 16:31

Op verzoek van Resoc Westhoek zullen twee studentes van Howest Kortrijk een reeks videofilmpjes op hun blog Van 't beste posten. Hun bedoeling? Vooroordelen uit de wereld helpen over de Westhoek en het imago van Westhoekgemeenten een boost geven door leuke plekken en activiteiten en in de kijker te zetten.

Resoc Westhoek staat voor 'regionaal sociaal-economisch overlegcomité'. Binnen dit advies- en overlegorgaan werken regionale politici, sociale partners en belanghebbenden samen aan een vernieuwend streekbeleid. Als spreekbuis en bruggenbouwer voor de Westhoek zetten ze acties en projecten op touw met aandacht voor alle aspecten: marketing, economie, onderwijs en tewerkstelling, mobiliteit, ruimtelijke planning. Resoc startte vorig jaar de campagne 'De Nieuwe Wereld' om de Westhoek als woon- en werkregio met veel sterke troeven op de kaart te zetten en te promoten.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!