Vama Veche verdwijnt en gaat op in twee gloednieuwe zomerfestivals

14/02/19 om 11:26 - Bijgewerkt om 11:25

SIGNAAL in Brugge wordt tijdens het eerste weekend van juli het allereerste radiofestival in Vlaanderen. Het Entrepot gaat de zomer afsluiten met een nieuw (kunsten)festival op en rond zijn site, waarvoor nog een naam gezocht wordt. "Naar jongeren toe - onze doelgroep - is dit een immense stap vooruit", stelt Wannes Fremaut, coördinator van Het Entrepot.

Twaalf edities lang was Vama Veche de vaste afspraak met Het Entrepot bij het begin van de zomer. Aanvankelijk weinig succesvol in het havengebied, maar na enkele edities bijzonder succesrijk in het Astridpark. "Daar komt een einde aan, want Het Entrepot gaat een vernieuwde festivalzomer tegemoet die nauwer moet aansluiten met onze werking, onze missie en onze opdracht", zegt Wannes Fremaut, coördinator van Het Entrepot. "Eind vorig jaar werd onze nieuwe beleidsnota voor de periode 2020-2025 opgesteld. Eén van onze belangrijkste ambities is om de participatiegraad van jongeren te verhogen bij alles...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!