"Vaderdag is tijd spenderen met de kinderen"

08/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 15:22

Wat is er heerlijker op Vaderdag dan wakker te worden midden de natuur in een tentje naast je kinderen? Dat dachten bloggers Pieter Declercq (31) en Dimitri Desender (33) toen ze besloten een Vaderklapdag te organiseren. Komend weekend verzamelen een twintigtal jonge vaders en hun kinderen in Pollinkhove. Op het programma onder meer: samen zwemmen in de zwemvijver, de boerderij verkennen, barbecue, kampvuur en 's anderdaags een interactief ontbijtje. "Centraal staat de beleving van het vaderschap. We willen jonge vaders samenbrengen en ervaringen laten delen."

Als jonge papa zit je met heel wat vragen. "Mijn vrouw Isis volgde een aantal mama-blogs", vertelt Pieter Declercq. "Je vindt er online honderden, misschien zelfs te veel. Voor papa's was er een leegte. En daar zag ik wel potentieel in. Ik heb toen mijn vriend Dimitri aangesproken om er zelf een te starten. We willen ervaringen en tips delen, twijfels ook."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!