Unizo Waregem: "Betaalbaar wonen stimuleren en mobiliteitsknoop aanpakken"

15/06/18 om 14:10 - Bijgewerkt op 14/06/18 om 09:13

De mobiliteit in en rond de stad beter aanpakken voor een vlottere bereikbaarheid, een efficiënte samenwerking tussen Unizo en het stadsbestuur als het over beslissingen gaat die de middenstand aanbelangen en kernversterkende initiatieven voor de lokale economie ondersteunen. Dat zijn enkele van de aanbevelingen die de lokale afdeling van Unizo aan het stadsbestuur meegeeft in het Witboek 2018 dat in de expohal werd voorgesteld.

"De aanbevelingen vormen eigenlijk een to-dolijstje naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober. Dat gebeurde zes jaar geleden ook al. Het gaat over aandachtspunten en prioriteiten voor de nabije toekomst van Waregem en de deelgemeenten", aldus voorzitter Peter Van Luchene. "Over het huidige beleid en de gerealiseerde initiatieven en projecten is Unizo vrij tevreden. Nu leggen wij de burgemeester en schepenen vijf concrete aanbevelingen voor: betaalbaar wonen voor jonge gezinnen, betere mobiliteit, kernversterkende initiatieven nemen, inzetten op de deelgemeenten door onder andere tijdelijke adviesraden op te richten, efficiënte dienstverlening voor de meer dan 3.900 ondernemers die de stad telt. Dit is allemaal positief bedoeld."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!