Unilin uit Wielsbeke verkozen tot Trends Digital Pioneer 2018 voor Discovery App

© Unilin BVBA
Redactie KW

Voor zijn Discovery App haalde vloerfabrikant Unilin de Trends Digital Pioneer Award in de categorie Marketing & Communication binnen. De VR- en gamification-app dompelt jobkandidaten onder in de werking van het bedrijf.

In samenwerking met Google en PwC ging Trends op zoek naar de Trends Digital Pioneers van 2018: bedrijven en organisaties die dit jaar opvallende projecten realiseerden op vlak van digitalisering.

De jury nomineerde sterke spelers in zes categorieën: Sales, Marketing & Communication, Business Support & Logistics, Customer Happiness, New Business Models en Manufacturing. Op woensdag 21 november werden de winnaars bekend gemaakt.

Voor zijn Discovery App kaapte Unilin de prijs weg in de categorie Marketing & Communication. Via VR en gamification maken sollicitanten kennis met de verschillende jobs op de productieafdeling. Zo weten ze meteen of de omgeving en functie bij hen passen. Talent Director Nick Leenaert: “De app is een innovatieve manier om te rekruteren en sluit volledig aan bij de trend van digitalisering en gamification. Ze laat je toe om binnen te stappen bij Unilin en 360° rond te kijken in de productieafdeling.”

Innovatie over de hele lijn

Bovendien reflecteert de Discovery App het vernieuwende karakter van Unilin. “De voortdurende innovatie die je in onze producten vindt, trekken wij door in ons personeelsbeleid”, besluit Nick Leenaert.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier