U2-fans slaan de handen in elkaar in de strijd tegen borstkanker

U2-fans uit West- en Oost-Vlaanderen slaan ook dit jaar opnieuw de handen in elkaar voor Think-Pink. (GF)
Redactie KW

U2-fans uit West- en Oost-Vlaanderen organiseren voor de derde keer een benefietconcert voor Think-Pink.

Met rasse schreden nadert de eindejaarsperiode, en dus ook ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel. Voor het derde jaar op rij slaan U2-fans uit West- en Oost-Vlaanderen daarvoor de handen in elkaar. Samen organiseren ze op zaterdag 27 oktober een benefietconcert ten voordele van Think-Pink, de organisatie die strijdt tegen borstkanker. Op het podium staat opnieuw U2be, dé Belgische U2 tribute band.

Het benefietconcert wordt afwisselend in West- en Oost-Vlaanderen georganiseerd. Nadat het optreden vorig jaar in Het Entrepot in Brugge plaatsvond, gooien de U2-fans het dit jaar over een andere boeg en pakken ze uit met een intimistisch theateroptreden. “Het eerste deel van de voorstelling wordt volledig gewijd aan het live-album ‘Under a Blood Red Sky’, dat zijn 35ste verjaardag viert”, wordt al een tipje van de sluier gegeven. “Na de pauze worden de outfits gewisseld, naar U2 anno 2018. Daarbij zullen we extra aandacht hebben voor bekende nummers die minder geschikt zijn voor een groter podium. Denk maar aan ‘Ordinary Love’ of ‘Miss Sarajevo’.”

Het benefietoptreden grijpt plaats op zaterdag 27 oktober vanaf 20 uur in GC De Kluize in Oosterzele, tussen Gent en Zottegem. Een ticket kost 15 euro en kan besteld worden via http://www.u2be.eu/thinkpink. De opbrengst gaat integraal naar Think-Pink.

(ON)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier