Twee burgemeesters van Oostkamp nodigen uit voor nieuwjaarsdrink

Burgemeesters Anna Gielis en Jan de Keyser overleggen over de komende nieuwjaarsdrink voor de Oostkampse inwoners. © Foto PH
Redactie KW

De Oostkampse burgemeesters nodigden zaterdag de inwoners officieel uit voor de nieuwjaarsdrink.

Dat burgemeester de Keyser goed vertrouwd is met de sociale media hebben heel wat inwoners al kunnen ondervinden. Na de uitverkiezing tot vijfsterrengemeente postte hij zelfs een videoboodschap om alle inwoners en medewerkers te bedanken. De komende dagen zal hij samen met de onlangs verkozen kinderburgemeester ook een leuke boodschap verspreiden om iedereen uit te nodigen naar de nieuwjaarsdrink op 7 januari om 10.30 uur in sport- en cultuurcentrum Ridefort in Ruddervoorde.

Voor kinderburgemeester Anna Gielis (12) was het de eerste keer dat ze op die manier de bevolking mocht toespreken. Ze kon haar zenuwen aardig de baas en leverde een puike prestatie. De eerstejaarsstudente van de Oostkampse Middenschool Sint-Pieter bracht de burgemeester zelfs nog op een leuk idee om nog meer mensen te kunnen bereiken. Binnenkort te bekijken via www.oostkamp.be of de gemeentelijke nieuwsbrief. (PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier