Tutti Passi opent ‘prikkelshop’ in Noordzandstraat: “Noem ons geen seksshop”

Zaakvoerster Ann Strybol: "Tutti Passi is ontstaan uit het succes van de demonstratie-avondjes met de naam 'upper at home'." © Davy Coghe
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

In de Noordzandstraat opende de eerste West-Vlaamse vestiging van Tutti Passi de deuren. Zaakvoerder Ann Strybol noemt de zaak een ‘prikkelshop’. “Tutti Passi is een vrouwvriendelijke shop, waar dames en koppels van alle leeftijden kunnen binnenstappen zonder gêne”, klinkt het.

Zeg niet zomaar seksshop of zelfs erotische winkel tegen Tutti Passi. “Ik heb het liever over een prikkelshop”, zegt zaakvoerster Ann Strybol. “Dames en koppels van alle leeftijden kunnen hier binnenstappen zonder gêne. Tutti Passi is ontstaan uit het succes van de demonstratie-avondjes met de naam ‘upper at home’ die op een leuke en leerrijke manier door ervaren demonstratrices gegevens worden.

Via ‘upper at home’, dat opgericht werd in het jaar 2003, worden producten aan de man of beter vrouw gebracht die inspelen op de vrouwelijke seksuele deugden. “Gezien het grote succes van deze avonden bleek al snel de noodzaak aan fysieke winkels om deze producten op grotere schaal te kunnen aanbieden aan de vele potentiële klanten. Al vlug kwamen er winkels in Antwerpen en Gent, in 2004 meer bepaald, en niet langer daarna volgden vestigingen in Hasselt en Leuven.

Mousse magic

“Ik ben heel tevreden dat we met Brugge nu ook een eerste West-Vlaamse vestiging hebben”, zegt Ann, zelf een echte Brugse die opgroeide in het restaurant Belle Vue op de Markt. “In onze shops ligt de nadruk op romantiek en sensualiteit. Ons verkoopteam bestaat uit dames die de nodige opleiding hebben gekregen om antwoorden te geven op vragen en mogelijke onzekerheden die leven bij vrouwen en koppels die bij ons over de vloer komen. De vibrerende speeltjes maar ook de meer klassieke vibrators, blijven het meest verkochte artikel. Maar daarnaast verkopen ook glijdmiddel en de stimulerende crèmes bijzonder goed. De vermaarde ‘mousse magic’, die een knisperend effect geeft bij het masseren maar die de huid ook een zalige frisheid geeft na douche of bad, is ook bijzonder populair.”

Boudoir stijl

“Bij Tutti Pasi hebben we ook tal van hebbedingetjes in ‘boudoir stijl’ zoals pluimpjes, blinddoeken, massagekaarsen en handboeien als armbandjes. Daarnaast beschikken we ook over een collectie Venetiaanse maskers en een mooie lijn van leuke, prikkelende lingerie. We merken dat er niet alleen vrouwen maar ook koppels over de vloer komen. Er zijn ook al heel wat jonge koppels bij wie de sleur in het liefdesleven toeslaat; door stress op het werk of andere andere beslommeringen. Mede door onze producten en ons advies kunnen ze de passie weer aanwakkeren.”

Ann wijst er nog op dat de winkel zo is opgevat dat de mannen zich niet ‘bedreigd’ moeten voelen. “Veel mannen vinden het net prettig dat hun partner initiatief neemt op seksueel vlak. Die stimulerende middelen kunnen het liefdesspel voor beide boeiender en intenser maken”, besluit Ann.


Tutti Passi in Brugge is te vinden in de Noordzandstraat 81 en is, met uitzondering van de zondag, iedere dag geopend van van 10 tot 13.30 uur en van 14 tot 18.30 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier