TUI verwent werknemers met praline van bekende chocolatier uit Oostende

TUI bestelde in totaal 750 doosjes. © MF
Matthias Feyen
Matthias Feyen Redactie KW

Eén jaar geleden veranderde Jetair zijn naam naar TUI. Dat werd op een originele manier gevierd in Oostende.

Sinds één jaar gaat Jetair door het leven als TUI. De nieuwe naam TUI verving de merknamen Jetair (touroperator), Jetairfly (luchtvaartmaatschappij) en Jetaircenter (reisagentschappen). Jetair werd in 2001 door de Duitse TUI Group overgenomen. De grootste toerismegroep van het land is goed voor zo’n 2.100 medewerkers en heeft een belangrijke afdeling in Oostende. “We wilden met een traktatie op een originele manier onze reisbureaus bedanken voor de uitstekende samenwerking die we telkens opnieuw met hen ervaren. Daarom klopten we aan bij de bekende Oostendse chocolatier Olivier Willems. Onze merknaam veranderde bovendien ook net een jaar geleden en deze verjaardag leek ons een ideaal moment”, zegt Piet Demeyere, Head of Communications van TUI Belgium.

Bronzen medaille

“In totaal werden er 750 doosjes gemaakt met telkens acht pralines. De TUI-smile en de aparte kleuren zorgen voor een leuk effect”, aldus Piet Demeyere.

Chocolatier Olivier Willems.
Chocolatier Olivier Willems.© MF

Olivier Willems zorgde voor de realisatie van de lekkere attentie. De bekende chocolatier uit Oostende haalde onlangs trouwens brons op de Belgium Chocolate Awards.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier