Tournee Locale organiseert fotozoektocht van 10 kilometer

V.l.n.r. Lore Hooghe (Den Dries), Saskia Vandemeulebroeke (De Gilde), Koen Serruys ('t Neerhof) en Kristof Mommerency ('t Fonteintje). © RS
Redactie KW

Tournee Locale is een unieke samenwerking tussen vier Beverse horecazaken. De uitbaters van café Den Dries gelegen aan Beveren Dries 28 De Gilde, Kerkdreef 3 ‘t Neerhof, Kortrijkseweg 284 en ‘t Fonteintje, Sint-Jansstraat 123 sloegen de handen in elkaar voor het organiseren van een heuse fotozoektocht.

“De bedoeling is tijdens de zomer een aangename bezigheid aan te bieden en iedereen, ook niet-Bevernaars, kennis te laten maken met leuke plekjes in onze gemeente. Voor de kleinsten hebben we een leuke kleurwedstrijd voorzien. De fotozoektocht telt ongeveer 10 kilometer en kan zowel met de fiets of te voet gedaan worden. Daarnaast staat er de deelnemers in elk van onze zaak ook een leuke praktische proef te wachten. De tocht kan gedaan worden vanaf 21 juli en sluit af op 30 augustus om 17.00 uur. Aan deze fotozoektocht en kleurwedstrijd hebben we natuurlijk ook prijzen verbonden. De winnaars zullen bekend gemaakt worden op 1 september, tevens de zaterdag van Beveren-Kermis. Dat zal onmiddellijk na het optreden van Let’s Dance zijn, om en bij de klok van 17.00 uur. Tournee Locale kan vanuit de vier locatie gestart worden. Deelnemingsformulieren zijn bij elk van ons verkrijgbaar en deelnemen is uiteraard volledig gratis”, sluiten de organisatoren af. (Rita Sabbe)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier