“Tijdens openingsdans weerklonk ‘Quand les Roses’ van Adamo”

© MVW
Redactie KW

Francine Minjauw (74) en Luc Landsheere (75) werden als gouden huwelijksjubilarissen op het gemeentehuis ontvangen door burgemeester Simon Lagrange en de schepenen.

“Ons trouwfeest vond plaats in de zaal ‘De Zwaan’ in Olsene.” En als je vraagt wat de openingsdans was dan is het antwoord klaar en duidelijk: “op de tonen van ‘Quand le Roses’ van Salvatore Adamo begonnen wij de openingsdans.”

Zij groeide op in Oeselgem, hij in Olsene. Ze leerden mekaar kennen in de zaal ‘Tijl’ in Dentergem. Uit het huwelijk werden twee kinderen geboren: Geert en Anja. Er zijn twee kleinkinderen. Luc was tijdens zijn actieve loopbaan zaakvoerder van een grafmonumentenbedrijf. Francine was leidster op het atelier en later snijdster bij Bebotex in Olsene. De honger naar het dagelijkse werk is al lang gestild. Als twee senioren weten zij hun vrije tijd goed te gebruiken. Er is heel wat variatie in hun bezigheden. Hij werkt graag in de tuin. Ze doen samen een beetje sport en hebben ook een bepaalde interesse voor turnen en fietsen. (RMN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier