Thema Tinekesfeesten 2019 bekend: to the next level

© KDS
Redactie KW

Een Engels thema voor de 56e editie van Tinekesfeesten in Heule. Het tweede weekend van september wordt een digitaal speels feest. Een weekend lang zal Heule in de ban zijn van gamen. Juryvoorzitster van de 56e verkiezingen is Liesa Naert.

Het thema to the next level is gefocust op digitale games. Iedereen zit eens op zijn computer, console, tablet of smartphone een spelletje te spelen. Game over, try again en can’t connect server zijn allemaal termen uit de digitale spelwereld. Wordt het een avonturen, vecht, puzzel, sport of strategiegame? Misschien een mix? Afwachten is de boodschap. Wie weet komt Pokemon, Pacman of Super Mario naar Heule. De werkgroep Tinekesfeesten is volop bezig met het programma en de proeven in elkaar te gamen.

Alle activiteiten zijn het thema to the next level gebonden. Voor de Heulenaars en de tien kandidaten is het nog wachten tot het tweede weekend van september. Zondagavond, bij de bekendmaking van het nieuwe Tineke van Heule, is het game over. (Carlo Herpoel)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier