The Mash focust op Vlaamse keuken in Izegem

17/03/19 om 10:03 - Bijgewerkt op 15/03/19 om 15:04

Brouwerij De Oude Maalderij krijgt er vanaf april met The Mash een restaurant bij waar de Vlaamse keuken centraal staat. Op de menukaart zullen klassiekers als balletjes in tomatensaus (of met krieken), karnemelkstampers of stoemp met worst prijken. De Leuvense Liesbet Schoonvliet gaat er in de potten roeren.

Jef Pirens baat al enkele jaren zijn estaminet De Brouwerij langs de Ardooisestraat 130 uit, maar binnenkort zal de kroeg omgedoopt worden tot restaurant The Mash. "Uiteraard kan iedereen hier nog voor ons ruim assortiment bieren terecht, maar daarnaast ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!