Team achter De Coulissen in Brugge wil hippe zaak in 't Zwart Huis

22/12/17 om 10:14 - Bijgewerkt om 10:13

Wordt de leegstaande cinema Liberty, in het historische pand 't Zwart Huis, omgetoverd tot een hippe horecazaak? Dat zijn alvast de plannen van de horeca-ondernemers Joeri Van Den Bosch, Pieter Buysse en Pieter Kyndt, bekend van het vlakbij gelegen De Coulissen. Het ambitieuze trio werkt voor het project samen met 'interior designer' Lieven Musschoot, die onder meer werkte voor Sergio Herman. "Dit prachtige pand biedt ongekende mogelijkheden", klinkt het enthousiast bij de ondernemers.

Cinema Liberty in de Kuipersstraat, in de volksmond nog altijd beter bekend als 't Zwart Huis, kende de jongste jaren al een wat sluimerend bestaan. Na nu en dan nog wat weekendvoorstelling en gelegenheidsprojecten hield eigenaar en uitbater Patrick De Clerck het enkele maanden terug helemaal voor bekeken. Onder meer door de zware concurrentie van Kinepolis was het sop de kolen niet meer waard.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!