SV Kuurne volgt Rode Duivels op de voet: opnieuw groot scherm in Kubox

Piet Comeyne, Kobe Vanneste, Gylain Jean-Marie, Brecht Baekelandt en Ulrich Taileu van SV Kuurne. © BRU
Redactie KW

Tijdens het komende wereldkampioenschap voetbal wil veldvoetbalploeg SV Kuurne de voetbalsfeer weer helemaal tot leven wekken. Net als tijdens het WK 2014 en EK 2016 wil SV Kuurne alle wedstrijden van onze Rode Duivels op groot scherm projecteren in zaal Kubox.

SV Kuurne wil aanknopen met de tradities van uitzendingen van de Rode Duivels. De vereniging lokte tijdens het vorige WK in het jaar 2014 en het EK in 2016 heel wat volk. Ook nu weer wil SV Kuurne alle fans van de Rode Duivels extra verwennen door alle wedstrijden die onze nationale ploeg zal gaan spelen in Rusland op groot scherm te brengen in zaal Kubox.

“Onze formule blijft ook ditmaal ongewijzigd”, weet Jean Marie Gylain van SV Kuurne. “De Kubox zal passend aangekleed worden zodat alle supporters die de wedstrijden komen volgen zich thuis voelen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de zaal kindvriendelijk is. Daarvoor maken we vooraan een ruimte vrij die zal afgesloten zijn en waar er stoelen zullen staan. Tevens wordt er ook aan de dorstigen en hongerigen gedacht in de vorm van een eetkraam en bar.”

Vriendengroep

Veldvoetbalploeg SV Kuurne is een sympathieke, warme en sociale vriendengroep die telkens op zondagvoormiddag het beste van zichzelf geeft. 90 minuten lang gaan ze tot het uiterste op de sportvelden van Kuurne. De ploeg beschikt echter ook achter de schermen over een uitstekend bestuur dat ervoor zorgt dat alles in goede banen loopt en af en toe eens een activiteit organiseert. Een van die activiteiten is dus het WK op groot scherm.

Je kan hiervoor terecht op maandag 18 juni vanaf 16 uur, zaterdag 23 juni vanaf 13 uur en donderdag 28 juni vanaf 19 uur in zaal Kubox. Als de Rode Duivels zich plaatsen worden ook de bijkomende wedstrijden verder vertoond op groot scherm. De toegang is gratis. (BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier