Supporters boksen feestje in elkaar voor Delfine en Hedi

Het supportersfeest werd op gang geschoten door van links naar rechts bokskampioen Hedi Slimane, hoofdsponsor Paul Degroote van Degroote Trucks & Trailers, voorzitter Filip Van Moerkercke, secretaris Ludwig Depoorter, gastvrouw Karien Vermote, hoofdtrainer Filip Tampere, meervoudig wereldkampioene Delfine Persoon en trouwe supporter Norbert Coorevits. © JD
Redactie KW

Donderdagavond organiseerde Boxingclub Lichtervelde een supportersfeest om de titels te vieren die Delfine Persoon veroverde in Zwitserland en Hedi Slimane in thuisgemeente Lichtervelde.

Feesthuyz De Stoasje liep donderdagavond meer dan goed vol. Gemeentebestuur, sponsors en supporters… allen waren op de afspraak om de jongste successen te vieren. Op zaterdag 11 april werd in Lichtervelde een meeting georganiseerd. Daar behaalde Hedi Slimane de WBC-titel. Delfine Persoon trok naar Zwitserland om Nicole Boss succesvol te verslaan. Er werden voor die kamp slechts 30 kaarten vrijgegeven voor Boxingclub Lichtervelde. Die dertig gelukkigen lopen nu wel rond met een uniek T-shirt waarop met een leuke verwijzing naar Nicole Boss prijkt: “Delfine Persoon – Still the Boss”. De bierkranen bleven de hele avond dapper lopen, het werd een dol feestje dat duurde tot in de vroege uurtjes.

(JD – foto JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier