Supervision Festival in Tielt mikt zaterdag op 2.500 dancefanaten aan de Europahal

09/08/18 om 14:00 - Bijgewerkt op 08/08/18 om 21:39

Tielt maakt zich op voor een stevig festivalweekend. Naast Melkrock op zondag springt ook de zesde editie van Supervision Festival in het oog. Stichters Bavo Verfaillie en Jeroen Deneweth hopen zaterdag 2.500 feestneuzen te mogen verwelkomen aan de Europahal. "Ons feestje is ondertussen een begrip geworden", klinkt het.

Zoals alle goeie ideeën ontstond Supervision Festival ook tussen pot en pint. "Ik was met mijn goede vriend Jeroen Deneweth (38) aan het feesten op Beachland in Blankenberge en we maakten ons de bedenking dat zo'n feestje ook in onze eigen gemeente moest kunnen", blikt Wingenaar Bavo Verfaillie (32) terug. "Het bleef niet bij een wilde bedenking en we contacteerden het gemeentebestuur. We kregen echter een njet voorgeschoteld omdat we geen vereniging achter ons hadden. Toen we bij buur Tielt aanklopten, was het meteen een compleet ander verhaal. Het stadsbestuur steunde ons vanaf dag één en in de zomer van 2013 palmden we voor het eerst de 'put' van de Europahal in."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!