Studio Kontrabas in Ingelmunster haalt monsterbedrag van 44.276,92 euro bijeen voor Music for Life

De radiopresentatoren met hun medewerkers : Bert, Kevin, Ward, Tom, Pieter-Jan en Bram. (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Zondagavond eindigde de radiomarathon 72 uren non-stop radio van Studio Kontrabas in het prachtig versierde kasteeldomein in Ingelmunster met een slotshow en de bekendmaking van het bedrag voor deze vierde editie.

Honderden mensen waren afgezakt naar de binnenkoer van het kasteel om het gezellig feest bij te wonen en om ook een schouderklopje te geven aan de radiopresentatoren én bezielers van dit project, namelijk Kevin Samyn, Pieter-Jan Batsleer, Ward en broer Bram Tyberghien, samen met hun medewerkers Tom Callewaert en Bert Vansteenkiste.

Welk bedrag zou er geschonken kunnen worden aan de vier goede doelen van Music for Life, namelijk Brein Instituut, Donata-A-Dog, A Kindo en Kinderkankerfonds? Hans Denturck, samen met broer Hein de bezielers van de allereerste uitgaven van Music for Life in Ingelmunster, mocht het bedrag op de cheque neerschrijven. In totaal werd er 44.276,92 euro opgehaald.

Een absoluut record, want in december 2017 haalde Studio Kontrabas 26.901,62 euro op. Ook dat was al een mooi bedrag, maar nu werd dat verpulverd door allerlei veilingen en acties die door Ingelmunsterse verenigingen en indivuduelen waren opgezet. Zo bracht Art for Life 6.800 euro op, Portret for Life 4.500 euro, de actie van De Salto’s 400 euro, enz.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier