Stijn Mareco is de nieuwe Prins Carnaval in Poperinge

Prins carnaval 2018 © MD
Redactie KW

Stijn Mareco werd zaterdagavond door de jury en de toeschouwers verkozen tot de nieuwe Prins Carnaval. Het werd een spannende strijd tussen kandidaten Djody Ryckeghem en Stijn Mareco in een goed gevulde Maeke Blyde zaal.

In een volle Maeke Blyde zaal in Poperinge gaven kandidaten Stijn Mareco en Djody Ryckeghem het beste van zichzelf.

Kandidaat Djody Ryckeghem (28) uit Orde van de Dubbeldeckers en zijn running-mate broer Djeffry ‘Tjepm’ (25) brachten een sterke voorstellingsproef en muzikale proef. Ook kandidaat Stijn Mareco (25) gaf samen met running-mate Juliette Ruckebusch (26), allebei uit Orde van de Wietewoai’S, het beste van zichzelf tijdens de proeven. De supporters gingen uit hun dak. Stijn en Djody haalden tijdens de improvisatieproef alles uit de kast om het publiek en de jury te overtuigen. Het werd een spannende verkiezing die sportief werd gestreden.

Met een eindtotaal van 941 punten werd Stijn de nieuwe Prins Carnaval van Poperinge. Djody behaalde een eindtotaal van 851 punten. “Ik ben verdomd gelukkig dat ik de nieuwe Prins Carnaval ben. Bedankt aan al mijn supporters, vrienden, familie… voor alle steun”, klonk het bij de kersverse Prins Carnaval Stijn.

(LB/foto MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier