Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' verwelkomen eerste kindje

07/03/18 om 08:21 - Bijgewerkt om 09:05

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd', die in 2015 in het huwelijksbootje stapten, werden maandag de trotse ouders van Victor.

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' verwelkomen eerste kindje

Stijn en Nuria stapten in 2015 in het huwelijksbootje. © Medialaan

Al die maanden bleef de zwangerschap een goed bewaard geheim, maar nu mag iedereen het weten: Stijn en Nuria, het 'Blind Getrouwd'-koppel dat elkaar op 20 november 2015 het jawoord gaf terwijl ze mekaar nog nooit gezien hadden, zijn op 5 maart de trotse ouders geworden van een zoontje.

Victor Van Poucke stelt het opperbest, Stijn en Nuria zijn dolgelukkig. Kersverse mama Nuria: "Wat een overweldigend gevoel van geluk, alsof je met een TGV-trein van liefde wordt aangereden. Ik kan niet trotser zijn op mijn fantastische man die mij zo geweldig heeft bijgestaan", klinkt het. "Hoe mooi, hoe zot, hoe perfect... We hebben zo naar hem uitgekeken, zo naar hem verlangd. En hier is ie dan, welkom kleine man", aldus Stijn.

Enige overblijvers

Van de drie koppels die aan het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' deelnamen, zijn Stijn en Nuria de enigen die nog altijd gelukkig getrouwd zijn. Papa Stijn is medezaakvoerder van Atelier Victor in Kortrijk. Het koppel woont intussen in Wevelgem.

Op dit moment loopt op VTM het derde seizoen van 'Blind Getrouwd'. Dit jaar zijn er vijf koppels getrouwd, terwijl ze elkaar op voorhand nog nooit gezien hadden.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!