Stas geeft 5.000 euro reisbudget weg

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Samen met je beste vriend of vriendin deze zomer doorheen Europa reizen? Het Waregemse constructeursbedrijf STAS heeft voor jou de oplossing. Je kan er zelfs 5.000 euro mee winnen. “Het is niet voor doetjes”, aldus werknemer Ella Wallays.

In Waregem maakt STAS, dé Belgische constructeur op vlak van trailers, momenteel grote furore met hun “STAS Roadtrip”. Ze zoeken 15 Vlaamse duo’s om te strijden in een battle die tot ver over de landsgrenzen heen reikt. Na een eerste selectie door een jury van bekende en ervaren avonturiers, worden twee duo’s eropuit gestuurd om de wegen te verkennen tot in de verste uithoeken van Europa. Op hun tocht worden ze verrast met tal van avontuurlijke opdrachten om hun reisbudget te verhogen. Een goeie week later worden de vier avonturiers terug verwacht op het bedrijfsterrein van STAS in Waregem voor het grote finalespel. Het winnende duo gaat naar huis met een geldprijs tot 5.000 euro, gemakkelijk zes keer meer dan wat je verdient als jobstudent.

“Een avonturentocht door Europa, net voor je aan het echte werkleven begint, is een uitdagend idee. Het is niet voor doetjes weggelegd en zorgt sowieso voor een onvergetelijke ervaring”, meent Ella Wallays, enthousiaste werknemer bij STAS en grote fan van de STAS Roadtrip.

Ook Eline Ampe, die binnen STAS het startsein gaf voor een “uniek&sociaal project”, enthousiast over het hele concept. “Aan het einde van ieders studentenleven is het budget meestal op om nog grote reizen te maken. Door de STAS Roadtrip hoef je je daar geen zorgen om te maken. Het kost je helemaal niets en toch zie je de mooiste plekken van Europa.”

Video

Ben jij klaar voor het avontuur? Bezorg dan een video waarin jij en je partner-in-crime jezelf op een unieke manier voorstellen. Verwerk de vijf waarden van STAS (engagement, respect, initiative, positivity en efficiency) op een originele manier in je filmpje en stuur dit door naar Roadtrip@stas.be vóór 25 maart 2018.

Alle info vind je op www.stasroadtrip.com.