Stadsbestuur luidt alarmbel over Meense sporthallen: "Douches vol afval? Dit is niet meer normaal"

25/05/18 om 06:00 - Bijgewerkt om 09:04

In een brief aan de voorzitters van de verschillende sportclubs roept het college van burgemeester en schepenen op om meer respect te tonen voor het werk van het onderhoudspersoneel van de sporthallen van Menen, Rekkem en Lauwe. Al te vaak blijven flessen, papiertjes en afval op de grond achter in de kleedkamers. Ook de staat waarin de toiletten de ochtend nadien worden aangetroffen is soms niet om aan te zien. "Als de sporthal open is kan iedereen hier vrij in en uit en het is onmogelijk om te zien wat er bijvoorbeeld in de toiletten of op de parking gebeurt", klinkt het bij David Devos, cafetaria-uitbater van Ter Steelandt.

Een reeks confronterende foto's van achtergelaten afval in kleedkamers en smerige toiletten met een afgebroken wc-bril en een vernielde toiletrolhouder werden aan de brief toegevoegd om de woorden van het schepencollege extra kracht bij te zetten.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!