Stad Brugge moet schadevergoeding betalen aan koppel dat bijna verdronk in tunnel

11/01/18 om 07:21 - Bijgewerkt om 07:20

De stad Brugge moet van de rechter een schadevergoeding betalen aan een koppel dat tijdens een hevige stortbui met zijn wagen kopje onder ging in een ondergelopen spoorwegtunnel en bijna verdronk. "Deze uitspraak is een hele opluchting. Hopelijk wordt er nu iets gedaan aan de situatie in die tunnel", zegt slachtoffer Karim Beldjilali.

Op 22 juni 2016 ontsnapten Karim Beldjilali (45) en zijn echtgenote Marissa Servan Castro (48) uit de Bareelstraat in Brugge op het nippertje aan de verdrinkingsdood. Marissa moest 's anderendaags haar rijexamen afleggen en wou samen met Karim nog eens langs het examencentrum passeren. Omstreeks tien uur 's avonds sloegen de twee met hun BMW de Kolvestraat in. De regen viel op dat moment met bakken uit de lucht en in de ondergelopen spoorwegtunnel zakte hun wagen plotseling volledig weg in het water. De auto vulde zich razendsnel met water en Karim, die aan...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!