Sprookjesmobiel opent Parc de Triomphe in Kortrijk

19/12/18 om 20:12 - Bijgewerkt om 20:11

Woensdag beet de Sprookjesmobiel van Athena campus De Drie Hofsteden de spits af op Parc de Triomphe, het Kortrijks goede doel voor kansarmen. Enkele klasjes kwamen luisteren naar de verhalen.

Sprookjesmobiel opent Parc de Triomphe in Kortrijk

© JVG

De Sprookjesmobiel, een idee van leerkrachten Eveline Opsomer en Thomas Desimpelaere, zet in op diversiteit en meertaligheid. Kinderen van de Sint-Jozefschool en de V-Tex Buurtschool tekenden present. Zij werden begeleid door juffrouw Inge en leerling Anis. De Sprookjesmobiel staat nog op het Vandaleplein tot en met 23 december.

Op het Vabdaleplein zijn er nog tot en met 23 december allerhande workhops, verkoop van kledij en juwelen, voorlezen in de Sprookjesmobiel, soepverkoop, gezelschapspelen en optredens van onder meer hip hop dj Tristan, dj Peter Beauprez en Rijmtekkie Spansman, Sam Lefevere en Elsje, Double E, Mister Brown, Milkman Descandents en een dj st van Radio Barba.

(PVH)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!