Sportclubs in Spiere-Helkijn vinden rust bij Aldo en Patricia

Aldo Demeester en Patricia Mertens, de nieuwe uitbaters van cafetaria Michelsberg. (Foto GB)
Redactie KW

Na een korte maar intense zoektocht heeft cafetaria Michelsberg nieuwe uitbaters. De sportverenigingen in de faciliteitengemeente kunnen dus opgelucht ademhalen. Aldo Demeester en Patricia Mertens staan sinds kort achter de toog.

De voetbal, volleybal, minivoetbal, de zumba en nog veel meer verenigingen kunnen opnieuw genieten van een drankje en een babbel in cafetaria Michelsberg, die nu uitgebaat zal worden door Aldo Demeester en Patricia Mertens uit Kooigem. Jarenlang werkten ze in de horeca, in de zaak van Patricia’s moeder. Deze moest echter om gezondheidsredenen stoppen en zo vielen Aldo en Patricia in een zwart gat.

“De overname van de cafetaria kwam als geroepen, want we misten de horeca. Ik ben leraar in het bijzonder onderwijs en mijn vrouw werkt deeltijds bij de Carrefour. Onze jobs zijn perfect te combineren met de cafetaria”, aldus Aldo. Iedereen zal er opnieuw kunnen genieten van een drankje, een snack, cocktails en ijsjes.

Openingsuren

We zijn steeds open tijdens de sporturen, maar hopen ook dat we wandelaars en wielertoeristen mogen verwelkomen. Wij kennen Spiere-Helkijn en ik denk dat we hier nog vele mooie momenten gaan beleven in de cafetaria Michelsberg. Aan inzet van onze kant zal het niet ontbreken”, wist Patricia nog te vertellen.

(Geert Balcaen)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier