Sofie Vermeulen: "Zonder jeugdbewegingen is er simpelweg geen Versast"

29/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 28/12/17 om 12:12

Wie het nieuwe jaar komend weekend stevig wil inzetten, kan terecht in TSAS in Harelbeke. Sofie Vermeulen is de drijvende kracht achter Versast, de nieuwjaarsfuif die in 2018 aan zijn 4e editie toe is. "Versast wordt georganiseerd voor en door jeugdbewegingen en dat maakt het zo gezellig", zegt Sofie.

Sofie Vermeulen (27) werkt als leerkracht in het buitengewoon onderwijs met autistische kleuters, is logopediste én heeft een 20-jarige Chirocarrière in Stasegem achter de rug. Dat ze de organisatorische kriebel te pakken heeft, is het minste wat je van haar kan zeggen. Dit jaar organiseert ze Versast al voor het vierde jaar op rij in JC TSAS. "Mijn vrienden en ik vonden het stom dat er tijdens de nieuwjaarsnacht niets te doen was in Stasegem. In Harelbeke werd ook niets op poten gezet, dus we moesten elk jaar naar Deerlijk of Kortrijk fietsen", vertelt ze. "Op zich niet zo erg maar de Harelbeekse jeugd fuift ieder weekend samen, waarom dan Nieuwjaar apart vieren?"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!