Sofie en Bart van De Kroone even terug uit Tenerife voor geboorte van eerste kleinkind

26/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 14:26

Negen maanden geleden verlieten Sofie Vandesompele en Bart Vandevivere Kuurne om op het Spaanse eiland Tenerife een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar de geboorte van hun eerste kleinkind lokte de vroegere uitbaters van café De Kroone terug. Voor even... "Want eens je de smaak te pakken hebt, wil je er nooit meer weg", klinkt het.

Het was weer wennen aan de Belgische drukte voor Sofie Vandesompele en Bart Vandevivere. Negen maanden geleden lieten ze Kuurne voor wat het was en trokken ze richting Tenerife om er een horecazaak te openen. Spijt van die ingrijpende beslissing hebben ze nog geen seconde gehad. Nadat ze café De Kroone op het marktplein hadden overgelaten, pakten ze hun koffers en vlogen naar Tenerife om er op de zeedijk van Playa Fañabé Adeje een café-restaurant te openen. Na een heftig én succesvol jaar - met zowel op kerstavond als oudejaarsavond een volgeboekt restaurant - waren Bart en Sofie even terug in het land om de geboorte van hun eerste kleinkind niet te missen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!