'Schone Stadense buren' steunen Jurgenmet verkoop picon na brand

28/04/18 om 08:24 - Bijgewerkt op 27/04/18 om 16:26

Half december verloor Jurgen Demeyere hebben en houden na een verwoestende brand die zijn woning in de Kasteelstraat teisterde. Een groep vrienden en buren uit die straat organiseert nu met steun van Koen Maertens van vakantiehoeve Open Huis een benefietactie op familiebeurs Schone Schaapjes. De 'schone buren' gaan er tijdens de driedaagse picon verkopen. De opbrengst gaat integraal naar Jurgen.

"Het was Koen Maertens van Open Huis die met het voorstel op de proppen kwam om iets voor Jurgen op poten te zetten", vertelt Natalie Laridon als woordvoerster. "Koen contacteerde Dirk Desnoeck, lid van het groepje buren met wie we een aantal keren per jaar samenkomen. Zo trekken we samen naar de Stadenbergfeesten en organiseren we sinds 2004 ook jaarlijks een barbecue. Ook Jurgen maakt deel uit van die groep buren-vrienden. Dirk stak zijn licht op bij ons vriendengroepje, waar bleek dat er al mensen waren die plannen hadden om iets voor Jurgen op pote...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!