Sandra en Kersten woensdag in 'Met Vier in Bed'

02/07/18 om 10:34 - Bijgewerkt op 04/07/18 om 12:44

Op woensdag 4 juli zijn Sandra Van den Steen en Kersten Rammeloo, beiden afkomstig uit regio Waregem, te zien in 'Met Vier in Bed' op VTM. Dan zijn zij aan de beurt met hun B&B Finca Tres Molinos gelegen in de regio Murcia in Spanje.

Sandra en Kersten woensdag in 'Met Vier in Bed'

Sandra Van den Steen en Kersten Rammeloo. © GF

"Tot eind maart waren we heel vaak te vinden in Waregem en woonden we nog in Zulte, waar we meer dan tien jaar met veel plezier verbleven hebben. Kersten werkte vele jaren als verkoper in een garage in Sint-Martens-Latem, maar wou een andere weg inslaan. Zelf heb ik een jaar vakantie genomen bij de KBC", steekt Sandra van wal.

"Op 1 april zijn we verhuisd naar Spanje in de regio Murcia. Wij maakten onze droom waar en openden er een prachtige B&B Finca Tres Molinos. Aangezien wij fervente golfers zijn - in Waregem waren wij lid van de golfclub - was deze ligging voor ons ideaal. In onze onmiddellijke omgeving liggen talrijke prachtige golfterreinen, maar ook fietsers en cultuurliefhebbers komen in deze regio zeker aan hun trekken. Voor we onze deuren officieel openden, hebben wij eerst deelgenomen aan het tv-programma 'Met Vier in Bed' op VTM. De Spaanse week wordt uitgezonden van 2 juli tot en met 5 juli. Wijzelf komen in beeld op 4 juli", voegt Kersten er aan toe.

appartement

Sandra en Kersten hadden al zeven jaar geleden een appartement gekocht op één van de golfterreinen in de buurt en gingen er jaarlijks een keer of zes op vakantie. "We hadden ons hart verloren aan deze vrij onbekende streek. Wij keken steeds naar 'Met Vier in Bed' en zagen dat er in de regio Murcia geen B&B's te vinden waren. Ook de stress op het werk in België heeft meegespeeld om de stap te zetten. Ook de achtergrond van Kersten (koksopleiding, red.) heeft een rol gespeeld", aldus nog Sandra.

"We hebben vrij lang naar een geschikte woning gezocht. Zonder hulp van onze advocaat zou dit niet mogelijk geweest zijn. Er zijn in Spanje immers nog veel illegaal gebouwde woningen. Maar deze was in orde. De woning moest wel volledig worden verbouwd en uitgebreid. De woning ligt tussen 16.000 vierkante meter olijfbomen. Het heeft wel bloed, zweet en tranen gekost om alle licenties rond te krijgen. Nu wisten we meteen waarom er zo weinig B&B's in deze streek zijn. De administratie is er een hel. Maar het is ons gelukt en sinds 4 april hebben wij onze B&B kunnen openen", dixit Kersten.

Zes ingerichte kamers

"We hebben zes kamers met alle comfort en elk een eigen badkamer. De prijs start vanaf 65 euro per nacht voor twee personen, ontbijtbuffet inbegrepen. We hopen hier samen oud te worden en heel veel nieuwe mensen te mogen ontmoeten. April en mei waren heel drukke maanden en het ziet er naar uit dat september en oktober opnieuw zo zal zijn. Voor juli en augustus zijn er nog niet zoveel boekingen."

(YVW)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!