Sandra Bekkari pakt uit met 'Nooit Meer Diëten'-dagen in Kursaal Oostende

05/01/18 om 02:38 - Bijgewerkt om 02:38

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari kan je in Kursaal Oostende naar de 'Nooit Meer Diëten'-dagen. Wat vorig jaar nog begon als een 'bescheiden' samenkomst voor gelijkgestemden is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig tweedaags evenement.

Sandra Bekkari pakt uit met 'Nooit Meer Diëten'-dagen in Kursaal Oostende

De eerste editie van de 'Nooit Meer Diëten'-dag vond plaats begin januari 2017 in de Ghelamco Arena in Gent. Tijdens het evenement werd Sandra Bekkari gehuldigd als dé West-Vlaming van het jaar. De Oostendse, die nu in Zwevezele woont, stelde er haar derde 'Nooit Meer Diëten'-boek voor. Het werd meteen een van de grootste boekvoorstellingen ooit, met meer dan 2.000 fans op de afspraak. Dit jaar strijken de 'Nooit Meer Diëten'-dagen van Sandra Bekkari neer in Kursaal Oostende op zaterdag 6 en zondag 7 januari.

Sandra Bekkari is al ruim 20 jaar bezig met het promoten van een gezonde levensstijl en gezonde voeding, maar brak pas echt door dankzij haar 'Nooit Meer Diëten'-boeken. Haar boeken staan bijna continu in de boekentop 10. De Facebookgroep van Sandra Bekkari telt zo'n 90.000 fans. "Mijn geheim voor een gezonde levensstijl? Een goede planning. Als je alle ingrediënten in huis hebt, dan is het niet moeilijk om gezond te koken. Plan dus vooraf wat je die week gaat koken en stem daar je boodschappen op af. Dat werkt écht", aldus Sandra Bekkari.

Kookdemonstraties en workshops

Komend weekend ontdek je in Kursaal Oostende heel wat nieuwe recepten en producten tijdens enkele kookdemonstraties. Reken ook op wat tips voor het klaarmaken van je favoriete Sana-gerechtje. De Sana-coaches organiseren workshops die heel interessant zijn om bij te wonen. Hoe lees en interpreteer je voedingsetiketten en hoe ziet een Sana-dagmenu eruit? Verder kan je onder meer je lichaamssamenstelling laten meten. Met de lezingen van onder andere het Vlaams instituut Gezond Leven, trendwatcher Herman Konings en Sandra Bekkari zelf ga je ongetwijfeld met een schat aan nieuwe kennis naar huis.

Boekvoorstelling van deel vier

Tijdens het evenement wordt bovendien deel vier van de 'Nooit Meer Diëten'-serie voorgesteld. "De honger naar nieuwe recepten wordt met dit boek gestild en we schenken ook heel wat aandacht aan de link tussen mentaal welzijn en een gezonde levensstijl. De meest gestelde vragen rond de Sana-methode worden ook beantwoord in mijn nieuw boek", aldus nog Sandra Bekkari.

(MF)

Een toegangsticket kost 15 euro inclusief lezing. Voor de High Tea betaal je 9,50 euro, de Sana lunch kost 19,50 euro.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!