S&R Olympia wordt ‘LAGO Brugge Olympia’

Van links naar rechts centrummanager Bart Dupon, de Brugse schepen van Sport Dolores David (SP.A), ex-Miss België Cilou Annys en marketingmanager Lore Walravens. © WK
Redactie KW

S&R Olympia verandert van naam: vanaf nu kom je er terecht in het ‘LAGO-zwemparadijs’.

“LAGO, een nieuwe naam en logo voor onze zes zwembaden, roept vakantie op”, zegt centrummanager Bart Dupon van S&R Olympia, voortaan dus LAGO Brugge Olympia. Er is ook een nieuwe website (www.lago.be) die zich verder toespitst op het smartphonegebruik. “Want meer dan zeven op tien bezoekers raadplegen onze website via hun telefoon. Ook onze immens populaire verjaardagsfeestjes zal je binnenkort kunnen boeken vanop je smartphone”, aldus nog Dupon.

Het zwembad in Brugge mocht onlangs overigens zijn miljoenste bezoeker ontvangen: Bram Vandepoele en Barbara Claeys zijn er met hun tweeling Juliette en Léonie vaste klanten en kregen een cadeaupakketje en een familiepas cadeau. Voorlopig zijn er in het Brugse zwemparadijs geen grote nieuwe investeringen gepland. In 2017, met 375.000 bezoekers een recordjaar tot dan toe, werden de nieuwe glijbanen er voorgesteld en ook het wellnessgedeelte kreeg toen een uitbreiding. Dat resulteerde volgens centrummanager Bart Dupon in meer gebruikers tijdens de daluren. Tot slot nemen de zes LAGO-zwemparadijzen om de naamsverandering luister bij te zetten elk een BV onder de arm die de bezoekers zal uitdagen voor een leuke ‘challenge’. Voor Brugge is dat ex-Miss België Cilou Annys, die er zelf regelmatig te vinden is met haar dochtertje Liya.

(WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier