Ronny Aernoudt uit Torhout op pensioen: "Ik zal vooral het contact met de leerlingen heel hard missen"

01/07/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 27/06/18 om 15:43

Na een loopbaan van 43 jaar aan zijn vertrouwde school Sint-Vincentius - Sivi - gaat Ronny Aernoudt (63) op het einde van de zomervakantie met pensioen. Al die jaren heeft hij er gewerkt als dynamische studiemeester-opvoeder. Ook was hij 24 jaar lid van de directieraad, waarvan negen jaar als voorzitter, en was hij acht jaar voorzitter van de schoolraad van campus zuid van Scholengroep Sint-Rembert, een functie die hij behoudt. "Ik zal vooral de leerlingen heel hard missen."

Ronny Aernoudt (63) is opgegroeid op de wijk Don Bosco, waar hij jarenlang actief was als groepsleider van de Chiro. Hij had destijds zitting in het bestuur van het zangkoor De Koraaltjes, toneelkring De Vondeling, het 25-urencomité en de Don Boscofair. Hij is de partner van Isabelle Van Cleven (56), met wie hij in de Ernest Claeslaan woont. Isabelle is zelf leerkracht aan Sivi. Ronny is de vader van Pieter (getrouwd met Delphine Levrouw) en Marieke (getrouwd met Luc Vanhauwaert) en de pluspapa van Stéphanie en Julie. Zijn kleinkinderen heten Louise, Juliette, Gloria en Raül.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!